Du trenger:
En stor pakke med kylling filet (1 kilo)
2 pakker med bacon ost
2 bokser med matfløte
7 fedd hvitløk
Pepper, kan smakes til.
Bacon (3- pakning)
1-2 bokser minimais
2 poser med frossen brokkoli.
1. Stek kylling fillene i steke pannen. Bruk aromat, paprika krydder.
2. Ta baconost, matfløte, hvitløk og pepper i en kjele, dette kokes forsiktig opp.
Skjær kyllingfiletene i skiver og putt i en ildfast form.
Legg minimais og brokkoli oppå.
Deretter heles sausen over.
Putt bacon på toppen (Stek gjerne baconèt først, hvis du ønsker det godt stekt)
Puttes i ovnen på 200 grader i ca 30 min.
Serveres med ris og bagetter.
BON APETITT!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Blir kjempe glad for en kommentar her på bloggen, ha en strålende fin dag ;)