mandag 4. mars 2013

TRIKKETUREN I DAG ENDTE BRÅTT I EN KOLLISJON MED LASTEBIL!

Jo da, flott trikke tur i dag. Hadde kjørt 1 holdeplass og var nett kjørt ut av stasjonen (Sandaker senteret) på vei mot neste holdeplass (Thorsov) . Jeg og gubben sitter og skravler og aner fred og ingen fare. Da trikker tuter så bare det, og før vi rekker og tenke på noe som helst sier det PANG!
En lastebil kjørte rett i oss, bare flaks at det gikk så bra som det gikk. Vi satt helt fremst med trikkesjåføren. Hadde det ikke vært for at speilen og siden på trikken tok i mot det meste av den hersens lastebilen hadde det nok gått verre med både oss og trikkesjåføren tenker eg...
Veska mi flaksa rundt omkring på trikken, jeg holdt på å ramle på gulvet, men det gikk nå bra *heldigvis* Følte at trikken rista en del, men er det rart da når et dråg av en lastebil kommer i siden på trikken?
 
 
Her ser dere siden på trikken, godt rispa opp! Vi satt rett innenfor det vinduet der!

 
Om du studerer fremparten på trikken her ser du hvordan den ser ut! Ikke bra.
 
Det var en Ringnes lastebil som kjørte i oss, mulig sjåføren hadde fått i seg noe han ikke skulle? Sikkert ikke, men man bør ha øya med seg når man skal kjøre i trafikken!
 
Mannen som er i åpningen her er han som kjørte lastebilen, en hersens nordlending (IKKE noe gale med den delen av landet, heheh)..  Hører han sier til han som kjører trikken:
"Skal vi skrive skademelding, eller skriver du ... " Fikk ikke med meg resten...
Men hallo?? Skal vi skrive skademelding eller skal du skrive.... ??? Det er vel en selvfølge at man skriver skademelding når slikt skjer!
Politiet kom etter kort tid, for i full fart forbi med blålys og sirener og kom tilbake etter kort tid. Kjørt for langt? Trikken er vel ikke så liten at man ikke kan se den?
 
Vi hadde da hoppa av trikken vel og merke, og begynt og gå nedover mot byen, tenkte og ta bussen. Men etter en liten stund så kunne trikken kjøre videre (uten passasjerer vel og merke). Men bak kom det jo flere trikker som sto og ventet på og få kjøre videre grunnet stopp i trafikken!
 
Noen gang vært med i noe form for kollisjon?
Og hvordan har det evt gått med deg?
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blir kjempe glad for en kommentar her på bloggen, ha en strålende fin dag ;)